Gdy coś chcesz chrupnąć, ale z głową!
Pistacje prażone solone
Przekąska doskonała - źródło błonnika pokarmowego, kwasów foliowego i linolowego, białka i fosforu. Smaczny zamiennik chipsów!
Mieszanka studencka
Pyszna kompozycja migdałów łuskanych i blanszowanych, orzechów laskowych i nerkowców oraz rodzynków. Dla dzieci i dorosłych, na drugie śniadanie, spotkanie ze znajomymi i długi wieczór filmowy!
Mieszanka nerkowiec - żurawina
Idealna przekąska o wysokiej zawartości błonnika pokarmowego. Masz smaka na snacka? To najlepszy wybór!
Szlachetna mieszanka orzechów
Miks orzechów laskowych i włoskich, nerkowców oraz blanszowanych migdałów. Idealna przekąska i doskonały dodatek do sałatek. Będzie pysznie!
Migdały prażone solone
Gdy chcesz coś na ząb, ale nie chcesz byle czego - wcinaj migdała prażonego! Na spotkanie ze znajomymi, na wieczór przed TV. Trudno się od nich oderwać!
Nerkowce prażone solone
Są tacy, dla których to największy przysmak ze snacków. Ilu chrupiących, tyle preferencji, ale jedno jest pewne - gdy raz po nie sięgniesz, sięgać nie przestaniesz! I dobrze - są źródłem białka, cynku, fosforu i magnezu. Smacznego!
Orzechy włoskie
Łuskane orzechy włoskie - źródło magnezu, fosforu, kwasu alfa-linolenowego i foliowego, manganu, błonnika pokarmowego. Gdy potrzebujesz pysznych doznań, do schrupania z torebki lub dodania do ciasta!
Orzechy laskowe
Orzechy laskowe łuskane - małe orzeszki a moc wartości! Doskonałe źródło żelaza, manganu, magnezu, miedzi, fosforu, błonnika… Twój organizm się ucieszy!
Orzechy nerkowca
Orzechy nerkowca niesolone - łagodne w smaku, wspaniałe jako przekąska i dodatek do sałatek. Cenne źródło białka, dla mocnych kości, i witaminy K, istotnej dla prawidłowej krzepliwości krwi.
Orzechy brazylijskie
Źródło witaminy E, która przyczynia się do ochrony komórek przed stresem oksydacyjnym. Pyszne, do sałatek, deserów, serów… Będzie Pani zadowolona!
Słonecznik łuskany
Niepozorne ziarenka, które warto dołączyć do codziennego menu. Źródło białka, magnezu, witaminy E. Do sałatki (warto wcześniej podprażyć) lub jako szybka przekąska!
Pestki dyni
Źródło białka i fosforu, dla zdrowych kości, oraz magnezu, dla dobrej kondycji mięśni. Smaczne solo i jako dodatek do sałatek, zup, pieczywa… Urozmaicą Twoje kulinarne przygody!
Migdały
Migdały łuskane całe - chrupiąca przekąska oraz źródło magnezu, cynku, wapnia i potasu… Dla dobrego humoru i smaku - do spałaszowania solo lub sporządzenia pysznych wypieków. Zrobisz z nich pyszny napój roślinny!
Morele suszone
Słodka przekąska sama w sobie lub dodatek do dań, nie tylko słodkich. Źródło błonnika, miedzi, potasu, witamin E i A. Robi różnicę, którą widać! Potas pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego, witamina E przyczynia się do ochrony komórek przed stresem oksydacyjnym, a witamina A pomaga zachować zdrową skórę.
Śliwki suszone
Śliwki suszone bez pestek - doskonałe źródło błonnika pokarmowego. Na zimno, na ciepło, do dań słodkich i wytrawnych.
Rodzynki sułtańskie
Rodzynki wśród bakalii - małe, a niezwykle cenne. Smaczne źródło potasu, który pomaga w utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi oraz kwasu foliowego, który przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
Daktyle suszone
Daktyle suszone bez pestek, pyszne na deser. Do podjadania prosto z torebki, bo któż nie lubi tych naturalnych karmelków. Do wypieków, bo dosłodzone daktylami zamiast cukru, smakują jeszcze lepiej!
Żurawina suszona
Całe owoce żurawiny, słodzone - w smaku słodko-kwaśne, dodadzą charakteru posiłkom i wypiekom! Bogate w błonnik pokarmowy, pozytywnie wpływają na Twoje samopoczucie. Smaczne wsparcie na cały aktywny dzień. Doskonałe do dań na słodko i na słono.