Delikatesy Centrum są w całej Polsce częścią lokalnych społeczności.
To cieszy i jednocześnie zobowiązuje - nasi pracownicy niezmiennie każdego dnia dbają o to, by zapewnić Klientom dostęp do świeżych, wysokiej jakości produktów i najlepszą obsługę. To odpowiedzialne zadanie, szczególnie dzisiaj, gdy istotna jest nie tylko dostępność oferty, ale i bezpieczeństwo zakupów. Wiemy jednak, że warto się starać - dziękujemy, że jesteś z nami!
Dokładamy wszelkich starań, żeby wszystkie nasze sklepy były otwarte i jak najlepiej zaopatrzone. Jednak może się zdarzyć, że będziemy zmuszeni do czasowej zmiany godzin otwarcia. Prosimy o zrozumienie i sprawdzanie aktualnych informacji na liście sklepów:
Sprawdź godziny otwarcia Twojego sklepuMamy promocje dla każdego
Dziękujemy za Waszą odpowiedzialność
U nas pracują bohaterowie
Dbamy o bezpieczeństwo w sklepach
Pomagajmy sąsiadom
Jak przyrządzić soczysty schab na grillu? - radzi szef kuchni Paweł Wątor
Jak przygotować skrzydełka z grilla, aby skórka była chrupiąca a mięso delikatne - radzi szef kuchni Paweł Wątor
Jak przygotować soczystą szynkę z grilla - podpowiada szef kuchni Paweł Wątor
Jak przygotować żeberka z grilla - radzi szef kuchni Paweł Wątor
Jak zrobić perfekcyjne steki z grilla - mówi szef kuchni Paweł Wątor
Jak przyrządzić idealnie chrupiący boczek - podpowiada szef kuchni Paweł Wątor
Jak przyrządzić najlepszą karkówkę z grilla - radzi szef kuchni Paweł Wątor
Kiełbasa śląska. Nacinać czy nakłuwać? Grillować powoli czy szybko - radzi szef kuchni Paweł Wątor
Jak wykorzystać siano do zadymiania potraw - radzi szef kuchni Paweł Wątor
Jak wykorzystać opiekacz z piekarnika jako odwrócony grill - mówi szef kuchni Paweł Wątor
Jak przygotować wędzone przyprawy w domu - radzi szef kuchni Paweł Wątor
Które produkty wybrać, by wydobyć aromat wędzenia - podpowiada szef kuchni Paweł Wątor
Jak opalić zioła i wydobyć smak grillowanych potraw w domu - radzi szef kuchni Paweł Wątor
Jak robić listę zakupów - podpowiada Ania Kęska, autorka bloga Ania Maluje
Jak przechowywać żywność - radzi blogerka Basia Szmydt